dimecres, 12 d’octubre del 2011

Ens tornem a trobar tots junts

L’estiu ha passat molt ràpid! Han estat moltes estones d’estiraments prenent el sol, de banys, de gelats, de terrasses, etc. Però ara toca tornar-nos a posar i a treballar força!



Es presenta un curs amb molts de nervis ja que començarem les pràctiques, la qual cosa hem fa molta il•lusió! Serà, per tant, quan podré observar tot allò que he anat aprenent al llarg d’aquests cursos i, en la mesura del possible, posar-ho en pràctica. La millor manera per adonar-se que tot allò aprés no ha queda’t en l’oblit!



Un any més, ens tornem a reunir tots junts. Les cares són les mateixes però es pot notar en l’ambient l’eufòria i l’alegria de començar un nou curs i de ser les primeres, com cada any, d’inaugurar unes assignatures fins ara mai cursades.



És per tot això que animo a totes les meves companyes i companys a continuar lluitant per aquest futur que ens estem construint entre tots junts i que, de camí, gaudim el màxim possible de tots els moments i estones que estem tots plegats!

1 comentari:

  1. Sílvia, desde Menorca t'envii un petó enorme i sobretot mai perdis aquesta il·lusió per treballar amb els més petits, ara ja a una mica en fora que abans però esper que algun dia puguem tornar a treballar juntes!!

    ResponElimina