dimarts, 21 de juny de 2011

Ens trobem a la meitat...


Semblava que for ahir quan just acabava d’arribar a la illa i era el primer dia de classes amb les meves noves companyes! Com passa de ràpid el temps! Això ja s’ha acabat... ha estat un curs amb molts de treballs, amb molts de nervis, amb moltes hores d’estudi.... però haig de dir que estic encantada amb aquestes fantàstiques companyes i amigues que el destí m’ha ofert la possibilitat de conèixer!

Queden per davant dos cursos plens d’emocions, de sentiments bons, i també de no tant bons, de molts de nervis, de molts de sopars, de molts de regals i de molts de viatges tots junts. Espero, doncs, que el meu camí es vagi configurant a poc a poc envoltada d’aquelles persones que més m’estimo i que més m’estimen. Un camí, el qual no sempre serà del tot fàcil, però on podré comptar amb l’ajuda de moltes persones i les quals també podran comptar amb la meva ajuda.

Així doncs, només hem queda dir que passem tots un gran estiu amb unes llargues vacances ben, ben merescudes! Salut a totes i a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada